A legtöbb embernek az anyukája húslevese az etalon. Nem vagyok ezzel én sem másképp. És bár ettem már máshol is jó húslevest, az övé az, amelyik az otthon vagyok érzést adja a mai napig.
A leves minősége szerintem teljes mértékben a hozzávaló hús minőségétől függ. Kell hozzá 1 db tisztított, darabolt, előzőleg kertben kapirgált, kukoricán nevelt tyúk, melyet tisztítás után fél óráig citromos vízben áztatunk. A súlya kb. 3kg.
Elhelyezzük egy fazékban, ráöntünk
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.