Tipikus maradékelhasználós édesség. A fekete-erdei meggytorta zűrös sütése nyomán kimaradó kakaós piskóta és a kínai csirke miatt kibontott ananászkonzerv átlényegülése. Az igazi persze nem bolti pudinggal lenne, de hát a konyhatündérkedésnek is vannak határai... Ráadásul pudingot fényképezni sem leányálom, kéretik tehát a lényegre koncentrálni: gyors és finom.
Recept nincs, a hozzávalókat rétegezzük, hűtjük majd megesszük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.