tökfőzelék

Címkék: főzelék tök

2011.06.19. 09:30

Továbbra is semmi különös, recept itt, csak ezúttal van már hozzá kép is. És csak ismételni tudom, hogy milyen hihetetlenül nagyon szeretem. Megfigyelésem szerint egyébként ez a tökfőzelék valami női "betegség" :) A gyerekek jellemzően közösen utálják, aztán a nők életében eljön egy pont, amikor megszeretik, ellentétben a férfiakkal, akik csak ritkán. Szerintetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr442990197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cérnamama 2011.06.19. 16:47:05

hü, én is főzök, talán cukkiniből szépen növekszik!

piszt-ráng 2011.06.21. 02:02:39

Fiú"az öregebbik fajta"létemre én is szeretem.Fiatalabb koromba ,ha kínáltak és kaporral készült akkor azt mondtam,hogy én nagyon szeretem de kaporral nem tudom megenni.Ha fordítva volt akkor én csak kaporral szeretem volt az elutasító válaszom.Volt olyan hej ahol a második alkalomra mindkét változatot elkészítették ha annyira szeretem.Ebbe a családba benősültem-nem a tökfőzelék miatt-
süti beállítások módosítása