rántott hal

Címkék: hal

2011.06.27. 09:30

Az utóbbi időben megint elmaradtam a halfőzéssel, ezt pótolandó került terítékre egy kis rántott hal. Fagyasztott tőkehalat használtam és jól felbosszantottam magam vele, úgyhogy legközelebb nem leszek rest beautózni a Metroba frissért... Ez sem igazi recept, csak afféle emlékeztető, hogy ilyen is van... Esetleg annyi megjegyzés hozzá, hogy én a rántott verziónál is használok egy kis citromos borsot a fűszerezéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr233009624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sebesen suhanó nyílvessző: Ssssh 2011.07.09. 12:16:13

Jut eszembe: a fagyasztott panírozott tengeri halszeleteket (pl. Seelachs) hogy lehet kisütni anélkül, hogy széjjelmenne ?

eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2011.07.09. 14:02:38

@Sebesen suhanó nyílvessző: Ssssh: nem tudom, nem szoktam ilyet venni, csak halrudacskát néha a fiamnak. abból meg minőségit (drágát) kell venni... de legjobb a friss hal :)
süti beállítások módosítása