Egy újabb gyerekek kedvence. Enni is, készíteni is, hiszen kevés sütivel lehet ennyit "malackodni" mire elkészül :)

 8 tojásból a szokott módon piskótát készítünk. Két lapban, nagy tepsiben előző nap megsütjük.

Másnap közepes méretű pogácsa szaggatóval korongokat szaggatunk a piskótából, majd fele mennyiséget egy-egy  fél mokkáskanál rummal locsoljuk.

Két korongot az alább leírt krémmel összeragasztunk, és az oldalát is bekenjük, majd 15 dkg kókusz reszelékben megforgatjuk, tetejükre egy-egy teáskanál olvasztott csokoládét kenünk.10 dkg étcsokoládé szükséges hozzá.

Krém: 3 evőkanál lisztből, 2 vaníliás cukorból és fél liter tejből főzött krémet készítünk. 25 dkg rámát habosra keverünk 25 dkg porcukorral és 1-2 evőkanál rummal/ vagy aromával/. A kihűlt krémmel elkeverjük

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr253025629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása