Az előző napi Dubarry szelethez, csak a karfiol egy része fogyott el, így aztán, jött a kérdés, hogy mi legyen a többivel. A rántott karfiolt a négyből hárman imádjuk, inkább csak a macera szokott visszatartani tőle, de ezúttal volt kedvem és időm, úgyhogy paníroztam... Nem tudom, másoknál hogy megy ez, nálunk az a menő, ha minél kisebbek a darabok...
75 dkg karfiolt kisebb rózsáira szedtem, pár percig sós vízben előfőztem, majd a hagyományos módon lisztbe, tojásba, morzsába forgattam és olajban kisütötem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.