Egy továbbfejlesztett változat. Ami persze már nem autentikus, bár a csemege uborka, mint olyan, talán mégsem áll olyan távol az orosz konyhától. Ezzel a lehetőséggel már a múltkor is eljátszottam gondolatban, de először meg akartam csinálni "rendesen". Szóval ezúttal került bele lereszelt csemege uborka, egy kis csemege uborka lé és némi jégsalátából és káposztafélékből álló salátakeverék is. Így is nagyon jó! Olyannyira, hogy a délutáni éhségrohamomat sikerült ezzel kezelnem csokis keksz helyett :)

Azóta már készítettem ezt a salátát némi reszelt karalábéval, zellerrel is kiegészítve, úgy is nagyon finom és kitűnő lehetőség a húslevesbe fel nem használt vegyes zöldségek "eltüntetésére". 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr752791399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cérnamama 2011.04.09. 15:44:37

Bizony egészségesebb, mint az én tepertő majszolásom
süti beállítások módosítása